Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι αποχωρούν από τα μπλόκα Γυρτώνης και Ριζόμυλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, αλλά με νέα μορφή αποφάσισαν οι αγρότες, οι οποίοι αποχωρούν από τα μπλόκα, έχοντας περάσει περισσότερο από ένα μήνα στους δρόμους.
Όπως μετέδωσε από το μπλόκο της Γυρτώνης ο ανταποκριτής του ΕΡΤNews στη Λάρισα Βαγγέλης Μητρούσιας, οι αγρότες, όπως τονίστηκε, θα δώσουν τα παρόν στα συλλαλητήρια τη ερχόμενης Παρασκευής (28/2) για την συμπλήρωση δυο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, θα ακολουθήσει ο εορτασμός του Κιλελέρ, ενώ για την Τετάρτη (26/2) προγραμματίζεται παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Χρ. Κέλλα στη Λάρισα.
Σημειώνεται επίσης ότι το πρωί της Τρίτης (25/2) θα αποχωρήσουν απο το μπλόκο του Ε65 και οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων.
«Είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε για ένα και πλέον μήνα στα μπλόκα. Ηταν αγώνας διεκδίκησης και αξιοπρέπειας», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.
Δείτε βίντεο και περισσότερα στο ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Οι Πρώτες Βοήθειες ξεκινούν πριν από το επείγον περιστατικό!
- Υπεγράφη η σύμβαση ΣΔΙΤ για το μεγάλο αρδευτικό έργο Λασιθίου ύψους 87,9 εκατ. ευρώ
- Μαργαρίτης Σχοινάς: «Χωρίς νέους ανθρώπους, δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ευρωπαϊκή αλιεία και υδατοκαλλιέργεια»
- Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Το παιδί σας δεν χρειάζεται περισσότερο διάβασμα - Χρειάζεται έναν χάρτη
- Στήριξη των Αγροτών με Κρατικές Ενισχύσεις De Minimis ύψους 24,6 εκατ. ευρώ – Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων










