Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες - Κάλεσμα Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας "ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Αποφάσεις άμεσης κλιμάκωσης του αγώνα επιβίωσης που δίνουν εδώ και μέρες από τα μπλόκα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πήραν οι βιοπαλαιστές αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού των μπλόκων, που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 7 Φλεβάρη.
Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας οι εκπρόσωποι δεκάδων μπλόκων που συμμετείχαν αποφάσισαν ότι απαιτούν να οριστεί συνάντηση με κλιμάκια υπουργείων, μεταξύ αυτών, υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Υποδομών και Περιβάλλοντος, Εμπορίου, στη Θεσσαλία, στην καρδιά των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Μέχρι να γίνει η συνάντηση αυτή, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους συντονισμένα στα μπλόκα με αποκλεισμούς Εθνικών Οδών, δρόμων με τα τρακτέρ και με τα πόδια τους, αποκλεισμούς λιμανιών, τρένων. Να ενισχύσουν τις αγωνιστικές δράσεις με πολύμορφη δραστηριότητα που θα γίνεται συντονισμένα σε όλα τα μπλόκα.
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι συνάδελφοι σε συγκέντρωση αύριο Τετάρτη ώρα 5 το απόγευμα στο μπλόκο της διασταύρωσης Νάουσας.
Σ.Ε ΜΠΛΟΚΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σε απόγνωση οι αγρότες στο Πήλιο - Μείωση παραγωγής, ασθένειες στα κάστανα και αγώνας επιβίωσης μετά την «Ντάνιελ»
- Serie A : Πρώτη και καλύτερη με ανατροπή η Μίλαν
- Συνάντηση Τσιάρα με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος: Συντονισμένες δράσεις για τη στήριξη του βαμβακιού
- OpenBusiness: Ποιες επιχειρήσεις υποχρεούνται να απογραφούν και μέχρι πότε
- Ξεκινούν από αύριο 20 Οκτωβρίου πληρωμές 75 εκατ. ευρώ – Δες αν είσαι στους 86.814 δικαιούχους του e-ΕΦΚΑ και της ΔΥΠΑ