Καταγγελία ΑΣ Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" για την επίθεση που δέχτηκαν οι αγρότες στην Ε65 από τα ΜΑΤ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταγγέλει την Κυβέρνηση για προσπάθεια τρομοκράτησης των συναδέλφων βιοπαλαιστών αγροτών, με την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ στην Ε65.
Η κυβέρνηση απειλεί τους συναδέλφους με ταυτοποίηση, αυτόφωρα και δικαστήρια,σα να πρόκειται για εγκληματίες γιατί βγήκαν στο δρόμο να να διεκδικήσουν την επιβιωση τους.
Οι κινητοποιήσεις, ο αγώνας των βιοπαλαιστών αγροτών, είναι δίκαιος, ηθικός και νόμιμος, και δεν θα υποχωρήσουμε σε καμιά προσπάθεια αυταρχισμού και καταστολής που επιχειρείται από τη Κυβέρνηση.
Η καλύτερη απάντηση θα δοθεί με το στήσιμο νέων μπλόκων εκεί που δεν υπάρχουν,με την ενίσχυση αυτών που έχουν στηθεί, και με πολύμορφες κινητοποιήσεις.
Ο σύλλογος καλεί όλους τους συναδέλφους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους,να πάρουν μέρος με τα τρακτέρ στο στήσιμο του μπλόκου στη διασταύρωση του ΣΣ Νάουσας τη Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι.
Δείτε όλα τα αγροτικά νέα εδώ!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ