Συνάντηση της Υφυπουργού ΥΠΑΑΤ κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου επισκέφτηκε στο γραφείο της το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας.
Στην συζήτηση αναδείχθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το ΥΠΑΑΤ και τους κτηνοτρόφους, όπως τα διαχειριστικά σχέδια βελτίωσης, ακατάσχετος λογαριασμός, το νομοσχέδιο για τις σταβλικές εγκαταστάσεις που βρίσκεται στην διαβούλευση, θέματα που αφορούν την γενετική βελτίωση, Ελληνοποιήσεις και αναγραφή της χώρας προέλευσης στα εισαγόμενα είδη.
Η κ. Τελιγιορίδου ευχαρίστησε τον ΣΕΚ για την εποικοδομητική συζήτηση και ανέφερε πως ήδη κάποια από τα ζητήματα που αναφέρθηκαν έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης και πως το Υπουργείο έχει θέσει ως στόχο, στο μέτρο του δυνατού, την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κτηνοτροφία.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Renault Trucks υλοποιεί την ηλεκτροκίνηση του εφοδιαστικού διαδρόμου Blainville – Bourg-en-Bresse – Lyon
- Τσιάρας: Είχαμε μια αναλυτική, ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση - Εύχομαι κι ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική
- Στρατηγική προτεραιότητα της Περιφέρειας Κρήτης η στήριξη και η θωράκιση του αμπελοοινικού τομέα
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση χωρίς λύσεις για αγρότες και κτηνοτρόφους – Ανοιχτό το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων
- Έναν φθαρμένο αρμό βρήκαν στις σιδηροτροχιές οι ειδικοί που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος στην Ισπανία











