ΕΔΟΠ για παραμορφωτική ασθένεια ροδάκινων: Να προχωρήσουν οι παραγωγοί άμεσα σε δήλωση πριν από τη λήξη συγκομιδής κάθε ποικιλίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνεχίζεται η συλλογή δηλώσεων παραγωγών ροδάκινων και νεκταρινιών που έχουν εμφανίσει τα προβλήματα της ασθένειας παραμόρφωσης των καρπών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ειδικά για αυτό το σκοπό δημιούργησε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων.
Όλοι οι παραγωγοί που διαπιστώνουν το πρόβλημα καλούνται να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ στη δήλωσή του πριν από τη λήξη της συγκομιδής κάθε ποικιλίας. Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι έλεγχοι των αγροκτημάτων από την πλευρά της Πολιτείας θα ξεκινήσουν γρήγορα και συγκεκριμένα μετά τις 20 Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση γίνεται μέσω του ΚΥΔ στο οποίο ο κάθε παραγωγός έχει υποβάλλει τη δήλωση ΟΣΔΕ του 2023.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέα Παράδοση τρακτέρ New Holland T3.80F στον Τριπόταμο Βέροιας - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- Διαθέσιμα Ακτινίδια σε Γλάστρα: Hayward Cl8, Green Light και Tuscia
- Καλοκαίρι με Αγγλικά… σωστά! Μόνο στον Πουκαμισά
- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
- Με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή της ΕΘΕΑΣ στη SIAL CANADA 2025 - Δυναμική Παρουσία Συνεταιριστικών ΠΟΠ Προϊόντων στον Καναδά