Δόθηκε παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς ΕΛΓΑ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με πρωτοβουλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, το ΔΣ του Οργανισμού αποφάσισε να εισηγηθεί την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της προθεσμίας καταβολής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς έτους 2023 μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.
Προϋπόθεση είναι οι ασφαλιζόμενοι αγρότες, που θα ασκήσουν το δικαίωμα της ευεργετικής αυτής διάταξης, να έχουν εξοφλήσει την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά του έτους 2022.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μια ωραία πρόταση για τις ημέρες των Χριστουγέννων - Συνταγή του Παππού
- Πέρασε με 159 «ναι» η ένταξη του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Η κυβέρνηση απαντάει στους αγρότες ότι τα 20 από τα 27 αιτήματα τους , είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται υπό επεξεργασία
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Νομοσχέδιο συγκάλυψης της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Δες πως μπορείς να ζεσταθείς αυτό τον Χειμώνα! (Βιντεο 2025)











