Συνάντηση Αποστόλου με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ελαιολάδου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Με τους επικεφαλής της υπό σύσταση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου.
Στη συνάντηση συζητήθηκε όλο το εύρος των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και οι βασικοί άξονες μιας Εθνικής Στρατηγικής για το προϊόν.
Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η θέσπιση μηχανισμού καταγραφής και παρακολούθησης της ιχνηλασιμότητας του ελαιολάδου από το επίπεδο της παραγωγής έως και τα επόμενα στάδια διακίνησης, εξαγωγής και κατανάλωσης του προϊόντος.
Για τη δημιουργία του νέου αυτού μηχανισμού θα αξιοποιηθεί και το υφιστάμενο δυναμικό του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και του ΕΦΕΤ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τιμές δεκαετίας του 90' και παραμορφωτική ασθένεια οδηγούν σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς (Βίντεο)
- ΥΠΕΘΟΟ-ΑΑΔΕ: Νέα ρύθμιση οφειλών για τους πληγέντες του "Daniel" – έως 30/9 η υποβολή αιτήσεων
- Άνοιξε η επιλογή αντικειμένου για το VoucherΑνέργων 2000€: Οδηγίες επιλογής
- ΠΕΓΔΥ: Να προχωρήσουν άμεσα στην επιλογή των προϊσταμένων οργανικών μονάδων
- Η αλήθεια για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων-Απάντηση του ΥΠΑΑΤ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας