Τραγικό: Νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του βρέθηκε 69χρονος
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του άτυχου άνδρα από την Πυροσβεστική…
Τραγικό τέλος είχαν οι γεωργικές εργασίες για 69χρονο στην περιοχή της Κόμνινας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο τρακτέρ του το βράδυ της Κυριακής (4/6).
Ο άτυχος άνδρας , σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο lamiareport.gr , είχε έρθει από την Αθήνα για να περιποιηθεί τα κτήματα του και από νωρίς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της συζύγου του που ανησύχησε και ειδοποίησε τις αρχές.
Τελικά ο 69χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα από τον γεωργικό ελκυστήρα που είχε φύγει στον όχθο. Πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και η 7η ΕΜΑΚ ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσής του από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε και να παραδοθεί στο ΕΚΑΒ.
Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά αίτια που μπορεί να προκάλεσαν το δυστύχημα, καθώς το τρακτέρ δε βρέθηκε τουμπαρισμένο ώστε να τον καταπλάκωσε.
Γι αυτό δεν αποκλείεται να χτύπησε και από τα γεωργικά εξαρτήματα που κουβαλούσε, τα οποία και να προξένησαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του.
Δεν αποκλείεται επίσης να υπήρξε και κάποιος παθολογικός παράγοντας που να τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
Απαντήσεις πιθανότατα θα δοθούν από τη νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Καμένων Βούρλων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν πετύχαμε την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ στα έξι χρόνια που κυβερνούμε
- Διατίθεται κυνηγόσκυλο 5 ετών
- Πωλείται κεντρόφυγκα για τρακτέρ σε καλή κατάσταση
- Ζητείται για άμεση αγορά καταστροφέας 1.50 - 1.70 μέτρα
- ΑΚΚΕΛ: Η πραγματικότητα των κτηνοτρόφων διαψεύδει τις δηλώσεις Τσιάρα για υψηλότερες αποζημιώσεις στην Ευρώπη