Καταγγελία Αγροτικων Συλλόγων Τυρναβου Αμπελώνα Δαμασιου Αργυρούπουλιου - Λυγαριάς
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή Τυρνάβου και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Τυρνάβου Ιωάννη Κόκουρα που μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σακούτσιο λειτούργησαν άλλη μια φορά ξεκάθαρα διασπαστικά για τον αγροτικό κόσμο.
Διοργάνωσαν σύσκεψη σχετικά με τις ενίσχυσεις που αναμένονται στα αγροτικά προϊόντα της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου και τα οποία επλήγησαν το τελευταίο διάστημα από μια σειρά αρνητικών παραγόντων. Με μοναδικούς καλεσμένους τις διοικήσεις των Συνεταιρισμών που είναι το οικονομικό και εμπορικό κομμάτι των αγροτών αποκλείοντας για άλλη μια φορά τους Αγροτικούς Συλλόγους που είναι το εκλεγμένο συνδικαλιστικό όργανο των Αγροτών και εκπροσωπούν συναιτερισμένους και μη συναδέλφους.
Με τους δεκάδες κοινούς αγώνες μας στο δρόμο όλο το προηγούμενο διάστημα καταφέραμε να ασκήσουμε πίεση να γίνουν συναντήσεις και να αποσπάσουμε δεσμεύσεις σχετικά με τα Ροδάκινα τα Αχλάδια και τα Σταφύλια της περιοχής.

Δεσμεύσεις που αναμένουμε να τηρηθούν άμεσα και οι οποίες έγιναν δια στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην συνάντηση της Π.Ε.Μ. στο Μέγαρο Μαξίμου με κυβερνητικό κλιμάκιο ενώπιον μάλιστα και εκπροσώπων των συλλόγων μας.
Απαιτούμε η κυβέρνηση να φανεί τουλάχιστον σε αυτές τις δεσμεύσεις της ειλικρινής και ακόλουθη λόγων και πράξεων.
Συνάδελφοι μόνο με εγκαίρους και μαζικούς αγώνες ασκούμε πίεση για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας.
Οχι με καθυστερημένες επικοινωνιακού τύπου συναντήσεις στα Υπουργεία και τρέχοντας να βγουν Ευχαριστήριες ανακοινώσεις για να χαϊδέψουν πολιτικά αυτιά.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ - Οι έλεγχοι της DG AGRI εκθέτουν Κυβέρνηση και ΑΑΔΕ, προειδοποιούν για στάση πληρωμών των επιδοτήσεων και δικαιώνουν τους γεωτεχνικούς δημοσίους υπαλλήλους
- Ενωτική Ομοσπονδία ΑΣ Ημαθίας: 242.500 ευρώ για έρευνα και οι παραγωγοί ακόμη περιμένουν την απάντηση
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες
- Καταβλήθηκαν 14,6 εκατ. ευρώ σε 34.200 δικαιούχους της 3ης περιόδου ενίσχυσης για το αυξημένο κόστος λιπασμάτων
- ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ










