Με μεγάλη δυναμική το μπλόκο του Μεσημερίου Έδεσσας - Τι ζητούν οι κερασοπαραγωγοί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η καθυστέρηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να κλείσει τις εκκρεμότητες πληρωμών του προανθικού της Άνοιξης του 2021 και ότι δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση στήριξης του εισόδηματος των κερασοπαραγωγών αλλά και η μη κοινοποίηση των πορισμάτων για τις ζημιές από χαλάζι του έτους 2022, έχουν βγάλει τους αγρότες στο δρόμο και μάλιστα έχοντας μεγάλη συμμετοχή.

"Μαζευτήκαμε περίπου 150 τρακτέρ στο μπλόκο του Μεσημερίου στην Έδεσσα για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο ζήτημα των αποζημιώσεων και ενισχύσεων της καλλιέργειας κερασιάς" ανέφερε στην WWW.IMATHIOTIKIGI.GR ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μεσημερίου Έδεσσας , Τάσος Βλαδίκας, προσθέτοντας ότι "Τα αιτήματα μας είναι κοινά με αυτά της Πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων, όσο δεν λύνονται τα προβλήματα μας, θα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις μας και θα δυναμώνει ο αγώνας μας. Δεν υποχωρούμε, θα το πάμε μέχρι τέλους έως τη δικαίωση μας."
Δείτε το βίντεο της πορείας των αγροτών με τα τρακτέρ ΕΔΩ

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂
- Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
- Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος











