Σύσκεψη Αγροτικών συλλόγων στη Νίκαια της Λάρισας στις 8 Ιανουαρίου - Κάλεσμα ΑΣ Νάουσας " ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12 μμ αγροτικοί σύλλογοι, ομοσπονδίες αγροτικών συλλόγων, αγρότες παίρνουμε μέρος στην σύσκεψη που καλεί η πανελλαδική επιτροπή μπλόκων (ΠΕΜ) στη Νίκαια της Λάρισας.
Στην σύσκεψη θα συζητηθούν τα προβλήματα των αγροτοκτηνοτρόφων όλης της χώρας, τα αιτήματα που προβάλλει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα για την επίλυση τους, καθώς και ο προγραμματισμός της δράσης για το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα δώσουμε το παρόν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αγιά της Λάρισας μηλοπαραγωγοί από την Ημαθία εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας καθώς τα προβλήματα των συναδέλφων είναι κοινά.
Αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιβίωσης και γνωρίζουμε ότι μόνο μέσα από σκληρούς αγώνες με την ενότητα και την επιμονή μας αποσπάμε κατακτήσεις.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους συναδέλφους που βλέπουν την κρισιμότητα της κατάστασης και θέλουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση να απευθυνθούν στα κάτωθι τηλέφωνα:
6975919478 Τάκης Τσιουλάκος
6974396903 Αντώνης Γρέζιος
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αθωώθηκε κτηνοτρόφος από τα Ζωνιανά για παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τάσος Μπαρτζώκας στο ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας και τον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Αλεξάνδρειας – Μία ακόμη διεκδίκηση που έγινε πράξη
- Μ. Σχοινάς: «Σημαντική συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Διατηρούνται τα βασικά εργαλεία εισοδηματικής στήριξης των αγροτών»
- Νίκος Κουτσογιάννης στην TV100: Ευρήματα διεθνούς ενδιαφέροντος στo Αρχαίο Γυμνάσιο της Μίεζας
- 109 εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ τον Νοέμβριο για αναζήτηση εργασίας και επιχειρηματικότητα










