Νέα τραγωδία στα χωράφια: Νεκρός 62χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Τραγικό θάνατο βρήκε 62χρονος στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Τον άνδρα αναζητούσε από το μεσημέρι της Τετάρτης η οικογένειά του, καθώς είχε φύγει για δουλειές με το τρακτέρ και δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ξεκίνησε άμεσα κινητοποιήση με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της πυροσβεστικής, τρία οχήματα με έξι άνδρες, της αστυνομίας (ΟΠΚΕ), συγγενών και άλλων κατοίκων του χωριού.
Ο 62χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ χωρίς τις αισθήσεις θανάσιμα τραυματισμένος από το τρακτέρ του που εκτράπηκε σε αγροτικό δρόμο. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.
Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο δυστύχημα από ανατροπή τρακτέρ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς είχε χάσει την ζωή του ένας ακόμη αγρότης στις Οινιάδες Μεσολογγίου.
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί
- Easy Education: Μαθήματα Ιταλικών Β2 με Πιστοποίηση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καρυδιά
- Εκκλησία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, στη Βέροια
- Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απαντήσεις και πλήρη διαφάνεια για τη λειτουργία του ΤΓΚ και προειδοποιεί πως "οι εισαγγελείς πλησιάζουν"











