Συνάντηση του ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ με το προεδρείο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων είχε ο Υπουργός, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.
Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου των αρτοποιών, καθώς και μια σειρά κοινών πρωτοβουλιών οι οποίες θα συντελέσουν στην αντιμετώπισή τους. Παράλληλα, εξετάστηκαν και συμφωνήθηκαν ενέργειες και βήματα για την εκπόνηση ενός βιώσιμου σχεδίου δράσης για την ανάκαμψη του κλάδου των αρτοποιών και του πρωτογενούς τομέα.
Για την οριστικοποίηση και πρόοδο των δράσεων που αναλαμβάνονται, θα προγραμματισθεί και νέα συνάντηση εργασίας με στόχο την περαιτέρω διασφάλιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, των παραγωγών και των καταναλωτών στη δύσκολη περίοδο της εξωγενούς ενεργειακής και της διεθνούς επισιτιστικής κρίσης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ελληνική αγορά: Αύξηση πωλήσεων το 2025 σημείωσαν Renault και Dacia
- Επιστημονική τοποθέτηση της Εθνικής Επιστημονικής Επιτροπής Διαχείρισης και Ελέγχου της Ευλογιάς των Αιγοπροβάτων επί της έκθεσης της EFSA
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 500.000 θανατώσεις, χωρίς αποτέλεσμα – Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια
- Αποκαλύψεις για το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου! Δήλωση - Ανάρτηση Άγγελου Τόλκα
- Κάλεσμα Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας σε συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά στο κέντρο της Βέροιας











