Νεκρός άνδρας από ανατροπή τρακτέρ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Ένας 70χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης όταν το τρακτέρ που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και ανατράπηκε σε δρόμο, στο χωριό Πραιτώρια του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν αμέσως άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, δυστυχώς όμως ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή της οποιασδήποτε συνδρομής στον άτυχο άνδρα.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τις συνθήκες του τροχαίου διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα
- Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας










