Σπήλιος Λιβανός : Τα σύνορα της χώρας μας είναι απαραβίαστα και αδιαπραγμάτευτα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
«Τα σύνορα της χώρας μας είναι απαραβίαστα και αδιαπραγμάτευτα», τόνισε ο ΥΠΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός επισκεπτόμενος τον Φράχτη στις Φέρες, ο οποίος έχει δημιουργηθεί στον Έβρο για την προστασία των συνόρων μας.

Ο ΥΠΑΑΤ, ο οποίος περιοδεύει από το πρωί στον Έβρο, συνοδευόμενος από τους Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάννα Καλογήρου και Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, όπου νυχθημερόν φρουρούν τη χώρα.
Ο ΥΠΑΑΤ ενημερώθηκε από τον διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουβελούδη και τον αστυνομικό Διευθυντή Έβρου κ. Λαμπρό Τσιάρα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα καθημερινά οι φρουροί των συνόρων μας.
Σε δήλωσή του, ο κ. Λιβανός τόνισε ότι επισκέπτεται σήμερα τον Φράκτη στις Φέρες, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης για να διατρανώσει, σε μία συγκυρία που συμπίπτει με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, ότι τα σύνορά μας είναι απαραβίαστα και αδιαπραγμάτευτα.
«Εδώ, στην αρχή της Ελλάδας, στην αρχή της Ευρώπης, οι γυναίκες και οι άνδρες του Στρατού και της Αστυνομίας, οι Εβρίτισσες και οι Εβρίτες, οι ακρίτες μας, φυλάσσουν τα σύνορά μας και προστατεύουν την πατρίδα μας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους της κυβέρνησης και να υπογραμμίσω ότι κανένας φράκτης και κανένα «εμπόδιο» δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα. Η γραμμή άμυνας της χώρας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας. Η ύπαρξη του φράκτη υπογραμμίζει ότι εδώ είναι τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Είμαστε ευγνώμονες για το εθνικό έργο που επιτελείτε. Είμαστε δίπλα σας».
Επίσης ο κ. Λιβανος επισκέφθηκε τη Γέφυρα στους Κήπους του Έβρου όπου ο κ. Χουβελούδης του πρόσφερε το σήμα της Μεραρχίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ερώτηση Τζάκρη για τις αστοχίες και την απώλεια πόρων στο πρόγραμμα αναβάθμισης των χιονοδρομικών κέντρων του Ταμείου Ανάκαμψης
- Έναρξη της FOOD EXPO 2026 και παρέμβαση στην εκδήλωση των εξαγωγέων
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην Ημερίδα του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων: Κοινός μας στόχος η στήριξη του παραγωγού και ολόκληρης της αλυσίδας του πρωτογενούς τομέα
- Τσιάρας: Μέχρι τέλος Μαΐου η οριστική πρόσκληση για τα σχέδια βελτίωσης
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: Ανεπαρκή τα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας











