Αύξηση κατά 1000% της τιμής του χυμού στα νεκταρίνια και επιτραπέζια ροδάκινα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
"Εκτόξευση" σε σχέση με την περσινή χρονιά, της τιμής του χυμού επιτραπέζιου ροδάκινου και νεκταρινιού στα 0,10 ευρώ/κιλό και αύξηση της τάξης περίπου 1000% όταν πέρυσι η τιμή παραγωγού ήταν 0,01 ευρώ/κιλό.
Τα λιγοστά εναπόμειναντα ροδάκινα και νεκταρίνια είναι η αιτία της φετινής αύξησης της τιμής του χυμού, γεγονός που μόνο θετικά θα λειτουργήσει και για τα χυμοποιεία όσο αναφορά τη συγκέντρωση περισσότερων ποσοτήτων, αλλά και ως κίνητρο για τους παραγωγούς να παραδόσουν ροδάκινα και νεκτραρίνια για χυμό, καθώς με τις περσινές εξευτελιστικές τιμές ήταν ασύμφορη η μεταφορά και παράδοση στα εργαστάσια.
Βοργιάδης Χρήστος
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα
- Ημερομηνίες έναρξης συγκομιδής ελαιοκάρπου σε 11 ακόμη Κοινότητες της Π.Ε. Ηρακλείου όπου ολοκληρώθηκαν οι δολωματικοί ψεκασμοί δακοκτονίας
- Θεσσαλία: Διέκοψαν την παροχή πετρελαίου στους αγρότες οι βενζινοπώλες
- Αγροτικό πετρέλαιο: Πρώτη πληρωμή 208.509 ευρώ από την ΑΑΔΕ σε 918 πρατήρια μέσω του myDiesel










