Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ στη φορολοταρία
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Οικονομία
Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η λοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Πρόκειται για την 13η δημόσια κλήρωση, από την οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας, ποσά που είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.
Στις κληρώσεις μετείχαν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν αν είναι οι νικητές στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.
Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.
Συγκεκριμένα:
Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
- Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
- Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
- Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Πηγή: iefimerida
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του
- Χρηματοδότηση 14,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού οίνου στο εξωτερικό
- «Ο Γκασπερίνι θέλει τον Παυλίδη για τη Ρόμα, σύμφωνα με το “Tuttomercatoweb”»
- Η περίπτωση Μασταντουόνο: Ρήτρα-ρεκόρ 63,2 εκατ., ενδιαφέρον από Ρεάλ και Ρίβερ