Λωτοί Rojo Brillate: Προσοδοφόρα καλλιέργεια με ελάχιστες απαιτήσεις - Η ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ σε κτήμα στο βρυσάκι Ημαθίας (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Καλλιέργειες
Στην αγροτική περιοχή της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα το Βρυσάκι Ημαθίας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η imathiotikigi.gr , σε κτήμα όπου καλλιεργούνται λωτοί ποικιλίας ROJO BRILLATE.
SWEETLOTUS.GR

Ρεπορτάζ : Βοργιάδης Χρήστος
Αυτή την εποχή συγκομίζονται οι καρποί και θέλαμε να σας παρουσιάσουμε έτσι ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα για την συγκεκριμένη ποικιλία όπου στην Ισπανία καλλιεργείται σε μεγάλο αριθμό στρεμματικών εκτάσεων.
Στο κτήμα συναντήσαμε τον παραγωγό κ. Ιωάννη Κεμπαπίδη και τον κ. Νίκο Μηνά από τα Καλύβια Πέλλας, όπου παραλαμβάνει (A.C. FRUTA MINAS) και διαθέτει τα φρούτα στην ελληνική αγορά, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα της ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΗ ΓΗ για τις καλλιεργητικές φροντίδες που απαιτούνται, τις στρεμματικές αποδόσεις, αλλά και πολλά περισσότερα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ευλογιά: Επιστολή Γιώργου Αμανατίδη προς το Υπουργείο Ανάπτυξης για την αναθεώρηση της Περαιτέρω Απαγορευμένης Ζώνης στην Π.Ε. Κοζάνης
- Μέχρι 23 Φεβρουαρίου 2026 τα δικαιολογητικά ανωτέρας βίας για τους κτηνοτρόφους
- Επίσκεψη της Γενικής Προξένου της Ρουμανίας στο Επιμελητήριο Ημαθίας
- Ανακοίνωση πορισμάτων εκτίμησης ζημιών για παγετό (21.02.2025) - Αφορά τις Δ.Τ.Κ Νέας Νικομήδειας και Λυκογιάννης στο Δήμο Βέροιας
- Σεμινάρια εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου για παιδιά και γονείς στο Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας