Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα πρώτα κρούσματα COVID-19 σε οπωροκηπευτικές εργασίες στην Ισπανία

Στην Αραγονία, η περιοχή Bajo Aragón-Caspe της επαρχίας Σαραγόσα , ήταν η τέταρτη τις τελευταίες ώρες στην οποία υπήρξε φορέας κορονοϊού, άτομο το οποίο επηρέασε αρκετές οικογένειες καθώς σχετίζεται με εργαζόμενους σε εταιρείες οπωροκηπευτικών και τους ανάγκασε να υποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην φάση 2 της αποκλιμάκωσης.

Έτσι, προστίθεται στις τρεις περιοχές της Huesca (La Litera, Cinca Medio και Bajo Cinca),όπου από χθες βρίσκονται στη φάση 2 λόγω εστίας σε μια φάρμα οπωροκηπευτικών, όπου μέχρι τώρα έχουν καταμετρηθεί 78 φορείς, αριθμός που θα μπορούσε να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Η Υπουργός Υγείας της Αραγονίας, Sira Repollés, δήλωσε ότι η αύξηση των περιπτώσεων και των περιστατικών «δεν εμπνέει καμία ανησυχία για την ώρα όσον αφορά την ικανότητα του συστήματος υγείας να ανταποκριθεί επαρκώς , αλλά υπάρχει ο κίνδυνος πιθανότητας μετάδοσης του ιού από την κοινότητα».

 

 

 

 

Πηγή

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb