Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις, Champions League, Europa League και απονομή Χρυσής Μπάλας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA οι κληρώσεις του Champions League, του Europa League, η απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και οι σχετικές παράπλευρες εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Οκτώβριο στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας και συνέχισε:
Η επιλογή της Ελλάδας από την UEFA συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, καθώς πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της UEFA μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορΩνοϊού.
Η απόφαση της UEFA συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας, ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου.
Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ξεκινάτο TrophyΤροφή 2026 με πέντε Meet-ups για την καινοτομία στην αγροδιατροφή
- Οι ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού
- Καταδίκη έντεκα αγροτών στο Εφετείο για παλαιότερες κινητοποιήσεις
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να αποσυρθεί το άρθρο 74 για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΕΓΔΥ με τον ΥπΑΑΤ Μαργαρίτη Σχοινά










