Ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με την ποινή του αποκλεισμού 48 αγωνιστικών
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μία από τις «βαρύτερες» ποινές στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, επεβλήθη στον Ρασίντ Αρσανουκάεφ. Ο ρωσικής καταγωγής ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 (!) αγωνιστικών, για αντιαθλητική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της FC Viktoria 62 Bregenz με την SPG Göfis/Satteins, για την 9η (!) κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου και ο Αρσανουκάεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Μόλις ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φώναξε «τώρα θα σας δείξω τι σημαίνει ποινή» και έσπευσε σε αντίπαλο του, κτυπώντας τον με το κεφάλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το «θύμα» της επίθεσης, να υποστεί κάταγμα στην μύτη και να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.
Η διοίκηση της FC Viktoria 62 Bregenz, έλυσε άμεσα την συνεργασία της με τον Αρσανουκάεφ και ο πρόεδρος του αυστριακού συλλόγου, Κρίστιαν Γκότζο, δήλωσε: «Η Viktoria υπερασπίζεται την ενσωμάτωση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια περιστατικά. Εχουμε εκδιώξει τον Αρσανουκάεφ από το σύλλογό μας».
Οσον για τον ιδιαιτέρως... νευρικό ποδοσφαιριστή, θα έχει δικαίωμα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το φθινόπωρο του 2023...
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Για τα προβλήματα με την επιστροφή ΕΦΚ αγροτικού πετρελαίου η ΕΘΕΑΣ ζήτησε να γίνει μια κοινή σύσκεψη με το Υπ. Οικονομικών
- Ο Ολυμπιακός χωρίς Γκαρθία και Έσε απέναντι στην Κηφισιά
- Αγρότες Κρήτης στη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα: Μας είπαν ότι θα προσπαθήσουν έως τέλη Νοέμβρη να πληρώσουν τη βασική ενίσχυση
- Τάσος Μπαρτζώκας: Η νέα φορολογική μεταρρύθμιση αποκαθιστά την ισότητα και ενισχύει την κοινωνική συνοχή. Οι δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γίνονται πράξη











