Τίτλοι:

Χρήστος Βοργιάδης

Χρήστος Βοργιάδης

URL Ιστότοπου:

Θέλεις απόλυτη απόδοση και οικονομία; Αυτό είναι το τρακτέρ που θα επιλέξεις εν όψη σχεδίων βελτίωσης!

Ο γεωργικός ελκυστήρας ή οπως το γνωρίζουν όλοι οι αγρότες κοινός, το τρακτέρ. Είναι ένα αναπόσπαστο εργαλείο του παραγωγού και αγρότη για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την δύσκολη αυτή δουλειά της αγροτιάς! Ο αγρότης το χρησιμοποιεί για όλες του τις εργασίες όπως το όργωμα, ο καταστροφέας και ακόμα και το μάζεμα.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική απόφαση και επενδυτική κίνηση είναι το τρακτερ που θα επιλέξει ο αγρότης σήμερα! Αν βρίσκεσαι μπροστά από αυτή την δύσκολη απόφαση ενόψη και των σχεδίων βελτίωσης που έρχονται, τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τι τρακτέρ να επιλέξω?

Ψάχνεις λοιπόν, για ένα τρακτέρ που μπορεί να σου προσφέρει την απόλυτη απόδοση, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος; Τότε σίγουρα αξίζει να δείς περισσότερα για το νέο MF 7S της MASSEY FERGUSON.

Αυτό το τρακτέρ ενσωματώνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να θέσει νέα πρότυπα εύκολης λειτουργίας και αξιοπιστίας, καθιστώντας το την απόλυτη επιλογή για τους επαγγελματίες της γεωργίας. Είτε ασχολείσαι με μεγάλη καλλιέργεια είτε με δενδροκαλλιέργειες, το MF 7S είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Διαθέτει μια ευρεία επιλογή σε:

  1. Χωρητικότητα κινητήρα,
  2. Κιβωτίων ταχυτήτων,
  3. Προδιαγραφών καμπίνας,
  4. Υδραυλικών συστημάτων και
  5. Επιλογών PTO.

Το βασικότε είναι πως το MF 7S μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις σου.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα της επιλογής του τρακτέρ MF 7S και πως μπορείς να βρεις την καλύτερη επιλογή για σένα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τεράστια δύναμη κινητήρα και οικονομία!

Τα MS 7S είναι εξοπλισμένα με τον κινητήρα AGCO Power Engine. Πληρούν αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων και παρέχουν απόλυτη απόδοση με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Διαθέτει επίσης: εύχρηστο μοχλό Power Control, ημι-μετατόπιση και χωρίς βαθμίδες μετάδοση Dyna-VT, λειτουργία Engine Power Management (EPM), βελτιστοποιημένο σύστημα ροής αέρα και μοχλό Multipad. Τα τρακτέρ Massey Ferguson παρέχουν πλήρη άνεση χειριστή και βέλτιστη απόδοση καυσίμου. Άλλα χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη λειτουργία και η λειτουργία Super Eco για εξοικονόμηση καυσίμου, τα καθιστούν τον τέλειο συνεργάτη για κάθε αγρότη.

Τσέκαρε και τις μοναδικές επιδόσεις!

Το τρακτέρ MF 7S είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και ευέλικτο μηχάνημα σχεδιασμένο για να βοηθά τους αγρότες όπως εσύ, να επιτύχεις τη μέγιστη απόδοση του κόπου και του χρόνου σου. Το MF 7S διασφαλίζει ακριβή και ανταποκρινόμενο έλεγχο των λειτουργιών του για καλύτερη παρακολούθηση της εργασίας σου. Προσφέρει επίσης ένα υδραυλικό σύστημα ανίχνευσης φορτίου που παρέχει υψηλή απόδοση με χαμηλές απαιτήσεις καυσίμου. Το MF 7S έρχεται επίσης με διάφορες επιλογές PTO, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού συστήματος PTO 1.000 RPM, το οποίο επιτρέπει την τροφοδοσία μιας μεγάλης γκάμα πρόσθετων για αυξημένη απόδοση. Πάντα με άνεση χειρισμού και ευελιξία!

Η δουλειά του αγρότη είναι μια από τις δυσκολότερες! Για αυτό τον λόγο στην MASSEY FERGUSON φέραμε ένα τρακτέρ που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερη και πιο αποτελεσματικά. Το MF 7S έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εργονομία, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων και βολικών χειριστηρίων του. Διαθέτει επίσης οθόνη που εμφανίζει καθαρά τα δεδομένα λειτουργίας, δίνοντάς σας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, με ορατότητα καμπίνας 360° και μηχανική ανάρτηση καμπίνας, μπορείς να εργάζεσαι πιο έξυπνα και να οδηγείς με ασφάλεια στους δρόμους. Για βραδινή εργασία, η επιλογή φώτων εργασίας 16 LED μπορεί να μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα με εξαιρετική ικανότητα φωτεινότητας.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαθέσιμα μοντέλα

Δείτε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα μοντέλα και τα βασικά πλεονεκτήματα ΕΔΩ ( https://www.masseyferguson.com/el_gr/product/tractors/mf-3.html )

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Λ. Αθηνών 71, 101 73 Αθήνα, Τηλ.: 210 348 3300 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών, 570 09 Θεσ/νίκη, Τηλ.: 2313 082212

Εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου NERDVET

Εκδήλωση με θέμα «Digital skills masterclass: Ψηφιακές δεξιότητες και γραμματισμός στα μέσα ως σημαντικές δεξιότητες στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: ο ρόλος των εκπαιδευτικών και των βιβλιοθηκονόμων», διοργανώνουν το Perrotis College και η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε συνεργασία με το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου (17:00-21:15) στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου NERDVET. THINK SMART! ENHANCING CRITICAL THINKING SKILLS & MEDIA LITERACY IN VET. Φόρμα συμμετοχής: ΕΔΩ

Το έργο "NERDVET - THINK SMART! ENHANCING CITICAL THINKING SKILLS & MEDIA LITERACY IN VET" συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σκοπός του είναι να αναπτύξει και να προτείνει εργαλειοθήκη που θα δώσει στους εκπαιδευτές τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στα μαθήματα, ασκήσεις που επιτρέπουν την ανάπτυξη κριτικής σκέψης και δεξιοτήτων γραμματισμού στα μέσα επικοινωνίας.

Το εταιρικό σχήμα του έργου αποτελείται από επτά εταίρους από: Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Ολλανδία. Το έργο άρχισε τον Ιανουάριο 2021 και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2023.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με δημιουργικότητα και Πασχαλινή διάθεση ο Απρίλιος στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

 

Με δημιουργικότητα και Πασχαλινή διάθεση ο Απρίλιος

στο Κτήμα ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

Τον Απρίλιο η φύση «ξυπνά» και αναγεννάται, ο βλαστικός κύκλος ξεκινά στα κλήματα δημιουργώντας υπέροχες εικόνες στον αμπελώνα του Κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στο Γιαννακοχώρι Νάουσας. Καθόλου τυχαία, ο Απρίλιος «αγκαλιάζει» συνήθως και τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα, συμβολίζοντας την αιώνια ανάπλαση και δημιουργία.

Με ανοιξιάτικη διάθεση και πολλή δημιουργικότητα, οι άνθρωποι του Κτήματός μας έχουν ετοιμάσει ακόμη μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων και δράσεων.

Από την πρώτη ημέρα του μήνα (Σάββατο 1 Απριλίου) ξεκινάμε δυνατά αναζητώντας… αλήθειες την Πρωταπριλιά. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους χαρμάνι ή αλλιώς blend. Μια μοναδική εμπειρία ανακάλυψης και προσωπικής δημιουργίας ενός κλασικού βήματος στη διαδικασία παραγωγής του κρασιού.

Όσο για την πρώτη Κυριακή (2 Απριλίου), η βραβευμένη σεφ μας Κυριακή Φωτοπούλου έχει ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα για έναν ακόμη πιο απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και κρασιού.

Κυριακή των Βαΐων, η παράδοση θέλει ψάρι και εμείς το βάζουμε δίπλα σε επιλεγμένα λευκά κρασιά από τον αμπελώνα της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στο Αμύνταιο, ενώ το Ξινόμαυρο έχει όπως είναι φυσικό την τιμητική του τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα, σε ένα πεντανόστιμο ταίριασμα με το κατσικάκι σε κληματόβεργες στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Και το πρόγραμμα του μήνα θα κλείσει με ένα Σαββατιάτικο movie & wine night στις 29 Απριλίου.

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΪΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΚΑΙ… MOVIE NIGHT

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σάββατο 1 Απριλίου

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLEND ΚΡΑΣΙΟΥ

Δημιουργήστε ένα χαρμάνι κρασιού διαφορετικών ποικιλιών μόνοι σας και ζήστε μια μοναδική βιωματική εμπειρία

- Ώρα 11:00-17:00

- Τιμή: 7€ (περιλαμβάνει ξενάγηση, δημιουργία χαρμανιού και γευστική δοκιμή των χαρμανιών που δημιουργήθηκαν)

Κυριακή 2 Απριλίου

FOOD & WINE PAIRING

Γευστικό ταίριασμα φαγητού – κρασιού, συνδυάζοντας τα πιάτα της σεφ του Κτήματος με επιλεγμένες ετικέτες της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ

- Ώρα 11:00-17:00

- Τιμή: 35€/άτομο (ΜΕΝΟΥ μόνο φαγητό) & 50€/άτομο (ΜΕΝΟΥ φαγητό και κρασί)

 

Κυριακή 9 Απριλίου

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

Η ημέρα απαιτεί ψάρι σε συνδυασμό με λευκά κρασιά από τους αμπελώνες της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ στο Αμύνταιο

- Ώρα 11:00-17:00

- Τιμή: Μενού a la carte

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου

ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ένα ειδικό πακέτο γευστικής δοκιμής κρασιών της ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το Πασχαλινό σας τραπέζι

- Ώρα 11:00-17:00

- Τιμή: 14€

Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΑΟΥΣΑΪΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ

Γιορτάζουμε με κατσικάκι σε κληματόβεργες με την συνοδεία Ξινόμαυρου

- Ώρα 11:00-17:00

- Τιμή ανάλογα με τις επιλογές από το a la carte μενού

Σάββατο 29 Απριλίου

MOVIE NIGHT

Απολαμβάνουμε την ταινία «Πριν τα μεσάνυχτα» με συνοδεία πιάτων από την σεφ του Κτήματος
- Ώρα έναρξης 20:00

- Τιμή: 15€ (ταινία + 1 ποτήρι κρασί + ξενάγηση) και έξτρα τα πιάτα

 

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

 

- ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

- ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

Ωράριο 11:00-18:00

Κουζίνα last call 16:30

 

Υπεύθυνη επικοινωνίας/κρατήσεων:

Ελπίδα Παλαμίδα

Τηλ 23320 51100

Κινητό: 6938250088

Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.kiryianni.gr

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής με Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και ΑΣ Ένωση Αγροτών Σερρών

Στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών στις 29 Μαρτίου 2023 υπογράφηκε Mνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ του «Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος», του «Ομίλου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής» και του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγροτών Σερρών».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το Mνημόνιο Συνεργασίας, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Γεώργιο Μαγούλιο, Καθηγητή, τον Πρόεδρο του «Ομίλου Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής»,  Dr. Jeffrey Dexter Lansdale και την Πρόεδρο του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγροτών Σερρών» κα Κεράσω Γκάνα.

Σκοπός του Μνημονίου είναι η ανάπτυξη στρατηγικής και δράσεων για τη διασύνδεση των συναφών δραστηριοτήτων των τριών φορέων.

Στόχοι του Μνημονίου Συνεργασίας είναι:

- Οι αμοιβαίες επωφελείς συνέργειες μεταξύ των Εταίρων του Μνημονίου Συνεργασίας.

- Η ενθάρρυνση και η προώθηση της έρευνας και τεχνολογίας, η προώθηση, διάδοση και εξαγωγή των ερευνητικών έργων και αποτελεσμάτων και η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης έρευνας μέσω συνεργασιών των Εταίρων.

- Η ανάπτυξη της εξωστρέφειας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των μελών των Εταίρων και των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγουν και παρέχουν.

- Η προώθηση της επιχειρηματικότητας σε φοιτητές και αποφοίτους.

- Η στοχευμένη διασύνδεση της εκπαίδευσης και η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας με ερευνητικές δραστηριότητες.

- Η συλλογή και αξιοποίηση της συσσωρευμένης τεχνογνωσίας της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και η διάχυση της προς την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στο Μνημόνιο Συνεργασίας εξειδικεύονται οι τομείς συνεργασίας, οι οργανωτικές και διαδικαστικές διαδικασίες της συνεργασίας των Διοικήσεων και των στελεχών τους για έργα, δράσεις, προγράμματα και πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας των τριών φορέων.

 
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Για να σας εξασφαλίσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθετε περισσότερα...

Το κατάλαβα

COOKIES
Η imathiotikigi.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη - χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη - χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη - χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της imathiotikigi.gr και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης - χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης - χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της imthiotikigi.gr δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.