Tinkering – Μαστορεύω και μαθαίνω! Εργαστήρια κατασκευών για παιδιά 7 – 12 ετών και τους γονείς τους …και το εργαστήριο γίνεται οικογενειακή υπόθεση!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Η πρόκληση είναι μεγάλη… Τι κατασκευή πρέπει να φτιάξετε, ώστε η πτώση ενός αυγού από 5 μέτρα ύψος να το αφήσει άθικτο; Όλα τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε θα είναι στη διάθεσή σας και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας διευκολύνουμε, όταν και για όσο εσείς το επιθυμήσετε. Φανταστείτε, σχεδιάστε, κατασκευάστε μαζί με τα παιδιά και ελάτε να κάνουμε την «μεγάλη πτώση των αυγών»!
Στο χώρο της Βιβλιοθήκης του ΝΟΗΣΙΣ, στο εργαστήριο Tinkering παιδιά και γονείς κάθονται στο ίδιο τραπέζι και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Επιστρατεύουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και δουλεύουν παρέα για ένα κοινό σκοπό, εξερευνώντας υλικά, εργαλεία και μεθόδους και αναπτύσσοντας δεξιότητες που δημιουργούν πραγματικές συνδέσεις με την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική.
Ελάτε, να περάσετε με την οικογένειά σας 2 ώρες δημιουργικής απασχόλησης και ξεδιπλώστε το ταλέντο σας!
Κάθε παιδί συνοδεύεται υποχρεωτικά από ενήλικα. Ένας ενήλικας μπορεί να συνοδεύσει έως και 2 παιδιά.
Νοέμβριος 2019
Τίτλος εργαστηρίου: Η μεγάλη πτώση των αυγών
(Μηχανική + σχέδιο )
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 23/11
Ώρα: 12.00 – 14.00
Διάρκεια: 120΄
Αριθμός συμμετεχόντων: 20
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τοποθέτηση Τζάκρη στη Βουλή για τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο
- Αυτοψία από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές της τελευταίας κακοκαιρίας στο Δήμο Σπάρτης
- 30 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις για τους πληγέντες κτηνοτρόφους από τις ζωονόσους πανώλη και ευλογιά - Απάντηση Κέλλα στο Κόκκαλη
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Χρυσός Χορηγός στο 36ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ
- Κέλλας: ενισχύουμε τους μελισσοκόμους με στοχευμένα μέτρα 61,6 εκατ. ευρώ