Ενημερωτική εκδήλωση της ΠΚΜ, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και τον ΣΕΠΒΕ για τα κουπόνια τεχνολογίας σε επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Ενημερωτική εκδήλωση για τα κουπόνια τεχνολογίας για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παροχή οδηγιών και χρήσιμων διευκρινίσεων προκειμένου οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν πλήρεις αιτήσεις συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση.
Οι αιτήσεις άρχισαν να υποβάλλονται από τις 4 Ιουνίου 2019 και μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για συμμετοχή στη δράση και απόκτηση κουπονιών τεχνολογίας είναι πολύ μεγάλο. Η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η αυριανή (Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, στις 15.00’) και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων, στα ερωτήματα των οποίων έδωσαν διευκρινίσεις τα στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Νικόλαος Στράβας και Καλλίνα Τσελεκίδου, οι οποίοι ήταν και εισηγητές, όπως και οΓενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ Σπύρος Σκοτίδας.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ, www.ependyseis.gr.
Τα κουπόνια τεχνολογίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν συνολικό προϋπολογισμό 3.125.000 ευρώ. Πρόκειται για ευρωπαϊκούς πόρους και ο επιλέξιμος επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 5.000 έως 15.000 ευρώ και το ποσοστό της επιχορήγησης ανέρχεται στο 100% του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Επιμελητήριο Πέλλας και ΕΘΕΑΣ: «Να βρούμε επιτέλους ουσιαστικές λύσεις που θα βοηθήσουν τον αγροτικό κόσμο»
- Κορινθιακή σταφίδα: Ενθαρρυντικές ενδείξεις για την εφετινή παραγωγή
- Βροχοπτώσεις, Παραμορφωμένα, Προκαταβολές για παγετούς - Τοποθέτηση Μπαρτζώκα στη σύσκεψη στη Βέροια (Βίντεο)
- Ευρεία συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Εκπροσώπους των ΚΥΔ – Σύσταση Επιτροπής Εκπροσώπησης
- Πανελλαδικές 2025: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Τώρα ξεκινά η στρατηγική για το Μηχανογραφικό