Δύο ηλεκτρικά οχήματα απέκτησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 παρελήφθησαν από το ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ, δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα που κινούνται με ενέργεια, η οποία αποθηκεύεται σε επαναφορτιζόμενες συστοιχίες συσσωρευτών (μπαταρίες). Τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν τους συσσωρευτές τους, δωρεάν, από την εγκατάσταση παραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά που έχει εγκατασταθεί στο κτήριο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επομένως δε θα έχουν δαπάνη για να κινούνται, δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας.
Θα χρησιμοποιηθούν για τις επισκέψεις των κοινωνικών λειτουργών, για τη διακίνηση αλληλογραφίας και προσωπικού, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών ακόμη και για τη διανομή φαγητού και όπου αλλού χρειάζεται. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου μας με προοπτική αύξησης του στόλου, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ)
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επισκέψεις Λάκη Βασιλειάδη σε Μονάδες Επεξεργασίας, Μεταποίησης και τυποποίησης Αγροτικών προϊόντων στην Πέλλα
- Παρατείνεται έως τις 9 Αυγούστου η διάθεση 79 στρατιωτικών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση ευλογιάς και αφθώδους πυρετού
- Η νέα σύνθεση της Γραμματείας της ΠΕΜ
- Το μέλλον της γεωργίας, η ανανέωση των γενεών και η καινοτομία στο επίκεντρο του 12ου GAIA CONGRESS
- Γίνε Χειριστής Κλαρκ και Άνοιξε Νέους Επαγγελματικούς Ορίζοντες