Δύο ηλεκτρικά οχήματα απέκτησε ο δήμος Αλεξανδρούπολης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 παρελήφθησαν από το ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ, δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα που κινούνται με ενέργεια, η οποία αποθηκεύεται σε επαναφορτιζόμενες συστοιχίες συσσωρευτών (μπαταρίες). Τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν τους συσσωρευτές τους, δωρεάν, από την εγκατάσταση παραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά που έχει εγκατασταθεί στο κτήριο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επομένως δε θα έχουν δαπάνη για να κινούνται, δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας.
Θα χρησιμοποιηθούν για τις επισκέψεις των κοινωνικών λειτουργών, για τη διακίνηση αλληλογραφίας και προσωπικού, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών ακόμη και για τη διανομή φαγητού και όπου αλλού χρειάζεται. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου μας με προοπτική αύξησης του στόλου, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ)
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Με επιτυχία στέφτηκε η εσπερίδα της Περιφέρειας Κρήτης για την «Ευλογιά του Προβάτου» στον Πύργο Αρχανών – Αστερουσίων
- Συνάντηση Μπαρτζώκα - Κυρανάκη για αποζημίωση των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας και Βέροιας για τη μεταφορά φοιτητών
- Ωχρά κηλίδα και σύγχρονες θεραπείες για καθαρή όραση!
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂