Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίδειξη ψεκασμού σε καλλιέργεια ροδακινιάς με drone (Βίντεο) - Πόσα στρέμματα ψεκάζει την ώρα & ποια τα πλεονεκτήματα

Ανάλογα τις ανάγκες της καλλιέργειάς μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε ψεκασμούς από αέρος αποκομίζοντας αρκετά πλεονεκτήματα.

H σημερινή τεχνολογία επιτρέπει στα ψεκαστικά drone να αναγνωρίζουν και να ακολουθούν το ανάγλυφο μιας περιοχής, να αποφεύγουν εμπόδια και να επιστρέφουν αυτόνομα στο χειριστή τους για ανεφοδιασμό, απλοποιώντας την όλη διαδικασία του ψεκασμού. Ο ψεκασμός επιτυγχάνεται μέσω μπεκ νέφωσης για μείωση της χρήσης νερού και γεωργικών φαρμάκων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η FLYDROPS είναι μια νέα εταιρία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε λύσεις γεωργίας ακριβείας, συνεργαζόμενη με τον πρωτοπόρο παγκοσμίως στον τομέα DJI. Επίσης μπορεί να μας εισάγει , στον κόσμο των γεωργικών drones, με ασφάλεια, προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να γνωρίσουν οι αγρότες αυτήν την ανερχόμενη τεχνολογία.

Χτες Παρασκευή 15 Ιουλίου, έγινε επίδειξη ψεκασμού στην περιοχή του Διαβατού, στο Δήμο Βέροιας, σε ροδακινιές όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο https://www.facebook.com/100000461105309/videos/1130567567556767/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των ψεκασμών  τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πόσα στρέμματα ραντίζει την ώρα και ποιο το κόστος του drone AGRAS T10 δείτε ΕΔΩ

Τηλ. Επικοινωνίας 2317003035 

Κουφάλια Θεσσαλονίκης 

www.flydrops.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βίντεο: Σωκράτης Βελισσάρης

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb