Το πρώτο πλήρως αυτόματο ρομπότ συγκομιδής λαχανικών - Δείτε το Βίντεο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Τα λάχανα είναι μια από τις πιο δύσκολες καλλιέργειες , ειδικά την περίοδο συγκομιδής, που περιλαμβάνει πολλές δαπανηρές χειρωνακτικές εργασίες.
Τα αδέρφια Jan και Ronald Herbert έκαναν μια επένδυση επιχειρηματικού κεφαλαίου για το μέλλον των φύτρων και της εταιρείας τους.
Το πρώτο πλήρως αυτόματο ρομπότ συλλογής λαχανικών Βρυξελλών, που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή μηχανημάτων Tumoba, εργάζεται σκληρά αυτή τη σεζόν στη συγκομιδή.
Με αυτόν τον τρόπο, τα λάχανα θα παραμείνουν κερδοφόρα και οικονομικά για την εταιρεία που υφίσταται πλέον 25 χρόνια και διαγωνίζεται για τον τίτλο του Αγροτικού Επιχειρηματία της Χρονιάς.
Πηγή βίντεο: Agrifoto
Δείτε περισσότερα στο freshplaza
Πολυμέσα
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Παράδοση New Holland T4.90F & TERRA DIAS PRO 2000 στο Μεταγγίτσι Χαλκιδικής | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Θλιβερή η κατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Φλώρινας που τερματίζει στην… Έδεσσα!
- Δες πώς να ενισχύσεις το ριζικό Σύστημα και να αξιοποιήσεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία του εδάφους!
- Κώστας Τσιάρας: Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή. Το νερό είναι δύναμη ζωής, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Ροδόπη: Ακριδόπληκτες κηρύχθηκαν όλες οι δημοτικές κοινότητες του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών