Ο εκπληκτικός ΠΑΟΚ του Φερέιρα έστειλε στο καναβάτσο τους Πορτογάλους και πετάει για τα αστέρια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά την Μπεσίκτας, ο ανανεωμένος δικέφαλος του Βορρά, έστειλε στο καναβάτσο και την Μπενφίκα και πάει σε διπλούς αγώνες με την ρωσική Κράσνονταρ για να πετάξει στα αστέρια.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να αποκλείσει τους Πορτογάλους.
Ο Άμπελ Φερέιρα, εκτός το πολύ καλό στήσιμο της ομάδας, ήταν καταπληκτικός και στο κοουτσάρισμα και έχει μεγάλο μερίδιο της νίκης-πρόκρισης.
Γενικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματοποιήσαν πολύ καλή εμφάνιση, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή τους κατά γράμμα, με τους Γιαννούλη, Ζίφκοβιτς και Καντουρί να ξεχωρίζουν λιγάκι παραπάνω από τους υπόλοιπους σε απόδοση.
Τα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Γιαννούλης στο 63' και Ζίβκοβιτς στο 75', με τον Ράφα Σίλβα να μειώνει στο 94+ για λογαριασμό της Μπενφίκα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Έκθεση DEFEA 2025
- Φλώρινα: Δύο μικρά αρκουδάκια χτυπήθηκαν από όχημα στο δρόμο
- Γεωργικά μηχανήματα: Σε ανοδική τροχιά η αγορά το 2024 - Γερασμένος ο ελληνικός στόλος
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης