Ποια τα 3 σχέδια για ολοκλήρωση της σεζόν ως τις 31/7
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η UEFA δεν θέλει ο κορονοϊός να βγει νικητής απέναντι στον αθλητισμό γι΄ αυτό και σκοπεύει να βρει λύση με τις εθνικές ομοσπονδίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν τόσο οι εθνικές όσο και οι ηπειρωτικές διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Στη συνεδρίαση που θα συγκληθεί αύριο το μεσημέρι (1/4), σε τηλεδιάσκεψη με τους γενικούς γραμματείς των 55 ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, ο πρόεδρος Αλεξάντερ Τσέφεριν θα ανακοινώσει ότι η καταληκτική ημερομηνία για το φινάλε των εθνικών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών Κυπέλλων θα μεταφερθεί στις 31 Ιουλίου και -σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera- θα παρουσιάσει τρία σχέδια.
Το πρώτο προβλέπει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων στα μέσα Μαΐου, μια κάπως αισιόδοξη προοπτική δεδομένης της ανάγκης οι ομάδες, που υπενθυμίζεται πως δεν έχουν ακόμη επιστρέψει στις προπονήσεις, να ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία πριν ξαναρχίσουν οι διοργανώσεις.
Το δεύτερο σχέδιο θέτει το τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου ως προθεσμία για την επανέναρξη, ενώ το τρίτο αποτελεί την τελευταία λύση, στην οποία η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ελπίζει να μην φθάσει, με εκκίνηση των διοργανώσεων ως τις 21 Ιουνίου.
Επομένως πρέπει να γίνει κατανοητό ποια θα μπορούσε να είναι η πιο βιώσιμη μεταξύ αυτών των προτάσεων. Μετά την τηλεδιάσκεψη με τις Ομοσπονδίες, έχει προγραμματιστεί μια νέα συνάντηση των δύο ομάδων εργασίας που έχει δημιουργήσει η UEFA, αυτής που μελετά το καλαντάρι κι εκείνης που αντιμετωπίζει την οικονομική ζημία της κρίσης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 25 έως 29 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί
- Easy Education: Μαθήματα Ιταλικών Β2 με Πιστοποίηση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καρυδιά
- Εκκλησία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, στη Βέροια