Οι σεζόν θα ολοκληρωθούν, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Απορρίπτεται η ιδέα του προέδρου της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, και άλλων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πως πρέπει τα φετινά πρωταθλήματα να ακυρωθούν, λόγω της πανδημίας.
Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της ένωσης ευρωπαϊκών Λιγκών με τη συμμετοχή εκπροσώπων απ’ όλες τα πρωταθλήματα τονίστηκε πως η κατάσταση θα παρακολουθείται και θα αξιολογείται καθημερινά, τόσο σε ηπειρωτικό (ευρωπαϊκό) όσο και σε εθνικό επίπεδο και διατρανώθηκε η επιθυμία της συνέχισης κι ομαλής ολοκλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων, από τη στιγμή που οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.
Από τη στιγμή, όπως σημειώθηκε, που έγινε η μετάθεση διεξαγωγής της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 για το καλοκαίρι του επόμενου έτους, υπάρχει χρόνος μέσα στο καλοκαίρι τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν. Ακόμη και με αγώνες τον Ιούλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για το Αμπέλι
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Σταθερός Υποστηρικτής της ΑΝΙΜΑ για τη διάσωση άγριων ζώων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- ΑΑΔΕ: Ενοποιούνται από 8/9/2025 τα τρία Τελωνεία Πειραιά
- Φωτιά : Καμιά ζωή δεν περισσεύει – Στιγμιότυπα από διασώσεις ζώων
- Γιατί η τσουκνίδα είναι ωφέλιμο φυτό;