Μποροβήλος: «Εκτιμώ πως η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.
«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Η συνάντηση πρέπει να γίνει το συντομότερο για να διεξαχθεί η αγωνιστική του σαββατοκύριακου. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα», δήλωσε αναφερόμενος στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Λίγκας με την ΕΠΟ.
«Αντιμετωπίζουν (οι διαιτητές) κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς», πρόσθεσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΤΡΑΚΤΕΡ CASE IH FARMALL A, 90ΗΡ ΚΑΙ 100ΗΡ
- Τραγωδία: Νεκρός 40χρονος αγρότης μετά από ανατροπή του τρακτέρ του
- Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τα εγκαταλειμμένα αδέσποτα
- Θεσσαλονίκη: Τυρί με αιθέρια έλαια από αρωματικά φυτά με τη συμμετοχή του ΑΠΘ
- 6o TrophyΤροφή Meet-Up Φλώρινα με θεματική: Καινοτόμες Τεχνολογίες για την Αύξηση της Παραγωγικότητας στη Γεωργία