Συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε ο Γκριεζμάν με την Ορλάντο Σίτι
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Στα 34 χρόνια του και με συμβόλαιο στην Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει από τους «ροχιμπλάνκος» για να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ (MLS) με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι.
Αυτό αναφέρουν ξανά γαλλικά ΜΜΕ, υποστρηρίζοντας μάλιστα πως έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις του διάσημου Γάλλου διεθνή επιθετικού με την ομάδα του MLS, δίνοντας τα χέρια για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 40 εκατ. δολαρίων.
Ο Γκριεζμάν, κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών του ισπανικού συλλόγου (210 γκολ), ολοκλήρωσε τις επαφές με το σύλλογο από τη Φλόριντα και τα σχετικά ρεπορτάζ επιμένουν πως η απόφαση του να παίξει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι οριστική.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γνώριζες για αυτό το θεραπευτικό βότανο;
- Πάνω από τα 2,14 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης
- Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία παρουσιάζει το πρόγραμμα του Κινήματος για τον Πολιτισμό
- ΚΕΟΣΟΕ: Η Ιταλία παραμένει Νο1 στην παγκόσμια παραγωγή κρασιού, με περιορισμένους όγκους που δεν αποτρέπουν τα υπεραποθέματα
- Ενημέρωση για τα σχέδια βελτίωσης από την Περιφέρεια Κρήτης