Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά το τέλος του εντός έδρας ματς με την Γουέστ Χαμ, ο ιδιοκτήτης της Λέστερ -όπως συνηθίζει- πήρε το ελικόπτερό του και αποχώρησε από το γήπεδο της ομάδας.
Λίγο αργότερα, αυτό έπεσε σε πάρκινγκ έξω από το «King Power Stadium», με αποτέλεσμα να συντριβεί. Μάλιστα, από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη φωτιά στον χώρο που έγινε το συμβάν.
Ακόμη δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα και οτιδήποτε σχετικό, καθώς περιμένουμε περισσότερα πράγματα να γίνουν γνωστά.
Πηγή:newsbeast.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ούγκρεσιτς
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στα 28,7 εκατ. ευρώ φτάνει η στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης στη γουνοποιία της Δυτικής Μακεδονίας»
- Κουρέτας: Να αποζημιωθούν οι καλλιέργειες βαμβακιού και βιομηχανικής τομάτας που επλήγησαν από έλλειψη αρδευτικού νερού
- Πρόγραμμα επεμβάσεων για καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Βεροίας
- Όσα έθεσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κ. Γιουτίκας, στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με τους αυτοδιοικητικούς φορείς