Με Αντονί Μαρσιάλ στην Τούμπα η ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η έφεση που είχε ασκήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για την ποινή των τριών αγωνιστικών στον Αντονί Μαρσιάλ, για τα επεισόδια μεταξύ των παικτών μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», είχε αποτέλεσμα.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή του Γάλλου επιθετικού από τρεις σε αγωνιστικές σε δύο, τις οποίες έχει εκτίσει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Κατά συνέπεια, ο Μαρσιάλ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που θα κρίνει την τρίτη θέση και πολύ πιθανά την έξοδο στα προκριματικά του Europa League για τον κάτοχό της, εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ασθένειας των παραμορφωμένων καρπών και τη στήριξη των παραγωγών»
- Γιάννης Ανδριανός: Άρση διοικητικών εμποδίων για 24.000 νέους γεωργούς και αναλογικό πλαίσιο κυρώσεων στις Ενιαίες Αιτήσεις Ενίσχυσης
- Ροδακινοπαραγωγός έχασε 20 τόνους συμπύρηνο ροδάκινο από την έντονη βροχόπτωση
- Ολοκληρώθηκαν οι αποφάσεις ένταξης για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας των τελευταίων προγραμματικών περιόδων
- Ανδριανός: Άμεση στήριξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που επλήγησαν ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου του 2026