Χωρίς τον κόσμο του ο Άρης στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Κεκλεισμένων των θυρών θα δώσει τα δύο επόμενα παιχνίδια του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης, ο οποίος τιμωρήθηκε από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, για ρίψη αντικειμένων (μπουκάλι, μεταλλικό κουτί και αναπτήρα) στον αγωνιστικό χώρο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού, κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (23/11) με το Βόλο. Η ποινή της ΔΕΑΒ διπλασιάζεται, επειδή οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης είναι υπότροποι, έχοντας ήδη τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας τους για μία αγωνιστική, από το ματς της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Με βάση την απόφαση αυτή (που έχει εφαρμογή σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις), ο Άρης θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την ΑΕΚ στις 3 Δεκεμβρίου, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου, ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και το παιχνίδι της 7ης Δεκεμβρίου με τον Ατρόμητο, για τη 14η αγωνιστική της Super League.
Παράλληλα, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση για την προσεχή Δευτέρα (2/12) την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την ανάρτηση πανό με πολιτικό-ιδεολογικό χαρακτήρα και υβριστικό περιεχόμενο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο «Naoussa Street Food Festival-Wine Edition 2026»
- Βελβεντός Κοζάνης: Σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες από τις ακραίες καιρικές συνθήκες
- Μπάσκετ- Άρης : Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα αφίξεων των ξένων
- Μεταφορά ημέρας λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Νάουσας
- Κανένα παιδί δεν θυμάται μόνο τι διδάχθηκε - Θυμάται ποιος πίστεψε σε αυτό