Με το δεξί η Μπάγερν και με κάλπικο πέναλτι επικράτησε στην πρεμιέρα 3-1 της Χονφεχαϊμ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Πρεμιέρα είχαμε χτες στη Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου - Χονφεχαϊμ στο Allianz.
Η Μπάγερν επικράτησε με σκορ 3-1 μετά από ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όσον αφορά τα μαρκαρίσματα με συνέπεια μάλιστα τον τραυματισμό δύο παικτών(ένας από κάθε ομάδα) με σοβαρότερο όπως φάνηκε του Coman.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης χρειάστηκε να κάνει χρήση του Video Assistant Referee(VAR) δύο φορές και να πάρει τη σωστή απόφαση. Βέβαια μεγάλο λάθος του, ο καταλογισμός πέναλντι στο 78΄ υπέρ της Μπάγερν και ενώ το σκορ ήταν 1-1 χωρίς μάλιστα να κάνει χρήση του VAR όπως έκανε στις άλλες δύο περιπτώσεις.
Δική μας παρατήρηση ότι η απόφαση(το πήρε πάνω του στη συγκεκριμένη φάση) για χρήση VAR και ο τελευταίος λόγος σε αυτήν να μην είναι του διαιτήτη(μόνο το τελικό σφύριγμα μετά τη χρήση VAR δικό του) αν θέλαμε να μιλάμε για καλύτερα και πιο δίκαια αποτελέσματα.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛΓΑ : «Πράσινο φως» για τον ανάδοχο του Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας - Επεκτείνεται η κάλυψη κατά 1.000.000 στρέμματα
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: DRONE θα επιτηρεί για πρώτη φορά τους ορεινούς όγκους της Ημαθίας
- Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»
- Το Agrifood Leadership στην «καρδιά» της Ευρώπης
- Ζητείται εποχικό προσωπικό από την κονσερβοποιία P.MOSCHA Α.Ε. - Ημερομίσθιο περίπου 40 ευρώ καθαρές αποδοχές