H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το χρονικό μίας προαναγγεθλείσας μεταγραφής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/7) με τον Θωμά Στρακόσα να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ και τη διοίκηση να ανακοινώνει τη σπουδαία μεταγραφή, εξέλιξη για την οποία σας είχε ενημερώσει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων από την 1/7.
Μετά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, η Ένωση αποκτά και τον γκολκίπερ της Εθνικής Αλβανίας από την Μπρέντφορντ, με τον 29χρονο να υπογράφει για πέντε χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2029.
«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029. Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ» αναφέρει το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους «κιτρινόμαυρους».
Από την πλευρά του βασικός τερματοφύλακας της Αλβανίας στο εν εξελίξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τροπή της υπόθεσης.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά», είπε στο aek.fc ο έμπειρος κίπερ, ο οποίος έχει περάσει ξανά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Πανιώνιο, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία (2011/2012).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πως έχουν τα δεδομένα για ενδεχόμενο προκαταβολών από τους παγετούς Μαρτίου - Απριλίου
- ΥπΑΑΤ: Νέα εποχή στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Προτεραιότητα η συνεργασία με Περιφέρειες και κτηνοτρόφους για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
- Τσιάρας: Το έργο του Νέστου δίνει πνοή στον πρωτογενή τομέα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Το Street Mode Festival επιστρέφει με την 13η έκδοσή του στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Θεσσαλονίκης Ι 12-14 Σεπτεμβρίου 2025
- Η οικονομική αδυναμία του ΕΛΓΑ, οι εργάτες γης, ΟΠΕΚΕΠΕ, στη συνάντηση ΕΘΕΑΣ με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Κωστή Χατζηδάκη