Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έσκασε "βόμβα" στο Τουρκικό ποδόσφαιρο - Ο Μπονούτσι στη Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το φινάλε της σεζόν.
 
 

Ακόμα μια βόμβα στο ποδόσφαιρο της Τουρκίας! Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το φινάλε τη σεζόν, ως ελεύθερος από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο πολύπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός έφτασε κοντά στον επαναπατρισμό του στη Ρόμα, όμως εν τέλει θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δέκα φορές με τη φανέλα της Ουνιόν και σκόραρε ένα γκολ, όμως ποτέ δεν προσαρμόστηκε στη Γερμανία και αποχώρησε.

O 36χρονος στόπερ έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Μίλαν και ιδιαίτερα στη Γιουβέντους, με την οποία έχει πανηγυρίσει εννέα πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα. Με το εθνόσημο μετράει 121 συμμετοχές και έχει κατακτήσει το Euro το 2021.

Άξιο αναφοράς πως η Φενέρ προχώρησε σε μια σημαντική στο κέντρο της άμυνας, την ώρα που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σαμέτ Ακαϊντίν και το κλαμπ της Τουρκίας. Ο διεθνής στόπερ ψάχνεται να φύγει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς δεν βρίσκει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

ΠΗΓΗ

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb