Ποδόσφαιρο: Επίσημη έρευνα για το σκάνδαλο διαιτησίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Δικαστικές... περιπέτειες για την Μπαρτσελόνα, καθώς η ισπανική εισαγγελία ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκινά επίσημη έρευνα για την ενδεχόμενη εμπλοκή της ομάδας της Βαρκελόνης σε δωροδοκία διαιτητών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες η καταλανική ομάδα φέρεται να πλήρωνε τον αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας, πάνω από 1.3 εκατ. ευρώ για τρεις συνεχείς σεζόν.
Συγκεκριμένα ο πρώην διαιτητής, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, αποτέλεσε αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτητών από το 1994 έως το 2018. Και μεταξύ 2016 και 2018 η Μπαρτσελόνα κατέβαλε το συγκεκριμένο ποσό στη «DASNIL 95», εταιρεία ιδιοκτησίας του πρώην διαιτητή, ο οποίος ήταν κατά την διαιτητική του καριέρα διεύθυνε αγώνες στη La Liga για 13 χρόνια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η παραμορφωτική ασθένεια "αποτελειώνει" τη ροδακινοπαραγωγή - Σιγή ιχθύος για αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη In Motion for Safety: Ολοκληρώθηκε το Δεύτερο Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
- Κώστας Τσιάρας: Υλοποιούμε μια στρατηγική ολοκληρωμένης διαχείρισης των υδάτινων πόρων
- Χρήστος Κέλλας « Seafood Expo Global 2025» στη Βαρκελώνη - Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις ιχθυοκαλλιέργειες στην Ευρώπη
- Διονύσης Σταμενίτης: «Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο που εφαρμόζουμε για την ασθένεια στη ροδακινιά» - Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ