Στη “μάχη” του BCL , ΑΕΚ, Περιστέρι, ΠΑΟΚ και Προμηθέας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις 29 ομάδες που θα δώσουν το “παρών” στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League τη νέα χρονιά, με τις τέσσερις ελληνικές ομάδες να συμμετάσχουν κανονικά.
Τέσσερις θα είναι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο στο BCL, καθώς εκτός από την ΑΕΚ, το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ που συμμετείχαν και φέτος, θέση στη διοργάνωση παίρνει και ο Προμηθέας Πατρών.
Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε και τις 24 ομάδες που μέσα από την προκριματική διαδικασία θα διεκδικήσουν τα τρία τελευταία “εισιτήρια” για τους ομίλους. Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.
Πηγή:ertsports.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η νέα viral τάση ευεξίας είναι τα σφηνάκια λαδολέμονου - Έχουν όμως πραγματικά οφέλη;
- «Ένα Γεύμα Χαράς» και «Κούτες Αγάπης» προσφέρουν η Οδύσσεια και η Lidl Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανανεώνοντας τη συνεργασία τους
- Πυρηνόκαρπα: Πώς οι Βιοδιεγέρτες μπορούν να βοηθήσουν στην ακαρπία
- Kids Wallet: Παρουσίαση του ψηφιακού εργαλείου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Βέροια
- Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR