Τους πρωταθλητές του Europa League αποθέωσαν χιλιάδες οπαδοί της Σεβίλλης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι οπαδοί της Σεβίλλης ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Ανδαλουσίας για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές του Europa League και να γιορτάσουν μαζί τους την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου.
Μία «ερυθρόλευκη παλίρροια» κατέκλυσε τις κεντρικές οδούς και την ώρα που φάνηκε το πούλμαν που μετέφερε τους θριαμβευτές του τελικού της Βουδαπέστης, ο κόσμος τους αποθέωσε με κάθε τρόπο.
Ο προπονητής της ομάδας, Μεντιλιμπάρ, σηκώθηκε στους ώμους των παικτών στο μπαλκόνι όπου μεταφέρθηκε το σκηνικό, με το βαρύτιμο τρόπαιο δίπλα τους.
Τα λίγα λόγια που πρόλαβε να πει προκάλεσαν «σεισμό»: «Σεβίλλη μέχρι θανάτου, όλοι μαζί για τη Σεβίλλη», ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι, ανέφερε ότι «η Σεβίλλη θα είναι η κορυφαία ομάδα στην Ανδαλουσία για τα επόμενα 200 χρόνια», σε μία επική ομιλία του στο μπαλκόνι του δημαρχιακού μεγάρου.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Ελιά
- Παράταση εγγραφών έως 20/09 | Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια από την Easy Education
- Ερώτηση Κοτίδη προς ΥΠΑΑΤ για αποζημιώσεις παραμορφωμένων ροδάκινων
- ΥΠΑΑΤ-ΑΑΔΕ: Νέες βελτιώσεις στο myAGRO - Τι ισχύει για τους ΚΑΕΚ - Αλλαγές σε προθεσμίες
- Η γκάμα ηλεκτρικών φορτηγών της Volvo Trucks κερδίζει το βραβείο “International Truck of the Year 2027”