Τις διακριθείσες αθλήτριες του Α.Π.Σ. Φίλιππος - Ρυθμική Γυμναστική υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τις αθλήτριες του Α.Π.Σ. Φίλιππος – Ρυθμική Γυμναστική που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Σύνθετο Ομαδικό και το ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με τρεις κορδέλες και δύο μπάλες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.
Ο Δήμαρχος Βέροιας συνεχάρη τις αθλήτριες Στέλλα Γεωργιάδου, Άρτεμις Μακροδημήτρη, Άννα Μαρία Μητριτώνη, Χάιδω Μοτσιοπούλου και Νεφέλη Χατζηϊωάννου για την κατάκτηση των μεταλλίων και των μορίων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ευχήθηκε στην προπονήτρια, κα Κατερίνα Μωϋσιάδου, επίτευξη των στόχων με καλές επιδόσεις και σε επόμενες διοργανώσεις.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: Τα μπλόκα δυσχεραίνουν την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, εμποδίζουν την πρόσβαση σε χωριά
- Μπαρτζώκας: Αποκατάσταση αδικιών σε βάρος αγροτών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο και εκτάσεις που εμφανίζονται του Δημοσίου
- Τσιάρας: Απαιτείται υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της κοινωνίας - Στήριξη και στην παραγωγή της μηδικής
- ΥΠΑΑΤ: Πιστώθηκαν 26,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος εξαιτίας της ευλογιάς και της πανώλης
- Λάκης Βασιλειάδης: «Πρωτοβουλία του ΥπΑΑΤ για την αποκατάσταση αδικιών σε βάρος γεωργών λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο»