Europa Conference League: Συνολικά 275 γκολ, ένα κάθε 34'
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Δέκα γκολ σημειώθηκαν στους 8 πρώτους αγώνες της φάσης των νοκ άουτ play off του Europa Conference League. Τα περισσότερα συνολικά γκολ (57) έχουν μπει στο χρονικό διάστημα 61'-75΄,σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA. Έτσι έχουν σημειωθεί 275 γκολ, 2,65 ανά παιχνίδι ή διαφορετικά ένα γκολ κάθε 34 λεπτά, μετά από 104 από τα 140 συνολικά παχνίδια της διοργάνωσης.
H Φιορεντίνα έχει την καλύτερη επίθεση (18 γκολ), η Βιγιαρεάλ τη μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (63,5%), η Φιορεντίνα τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις (88,9%), η Κλουζ τα πιο πολλά τάκλιν (από 98), η Γάνδη τις πιο πολλές ανακτήσεις μπάλας (2316) και η Σλάβια Πράγας τις περισσότερες προσπάθειες (140).
Πρώτος σκόρερ είναι ο Γιόβιτς (Φιορεντίνα) με 6 γκολ, αλλά και εκείνος με τα πιο πολλά σουτ στην εστία (12), ο Κουαμέ (Φιορεντίνα) έχει τις περισσότερες ασίστ (5), τα περισσότερα (21) τάκλιν έχουν κάνει, Μουχάρ (Κλουζ) και (Γκορόμπσοφ (Ζαλγκίρις), το μεγαλύτερο ποσοστό (100%) σε πάσες έχει ο Βερμπρούγκεν (Άντερλεχτ), ενώ τις πιο πολλές αποκρούσεις (34) έχει πραγματοποιήσει ο Αλί Σασά Βουράλ (Σίβασπορ).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δήμος Βέροιας: Έκκληση για Αποφυγή Πλημμυρικών Ζωνών και Ιρλανδικών Διαβάσεων λόγω Έντονων Καιρικών Φαινομένων
- Καλλιεργείς ή σκέφτεσαι να καλλιεργήσεις αμύγδαλα?
- Μήνυμα Τσιάρα προς αγρότες: Η λύση έρχεται μόνο στο τραπέζι του διαλόγου- Όποιος δεν προσέρχεται στο διάλογο αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί
- Στήνεται νέο ΜΠΛΟΚΟ στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας
- «Μεγάλη ζήτηση για Μουζακίτη – Ρεάλ και Γιουνάιτεντ μπροστά, πιθανή υπέρβαση των 45 εκατ. ευρώ σύμφωνα με ΜΜΕ»