Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη θέση σε πανελλήνιο τουρνουά για τους Παμπαίδες του Ζαφειράκη Νάουσας

Έκλεψαν της εντυπώσεις στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης οι Παμπαίδες Β’ του Ζαφειράκη Νάουσας!

Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο τουρνουά χάντμπολ Xball που διοργάνωσε η ομάδα του Πανοράματος Θεσσαλονίκης κατέκτησαν  οι Παμπαίδες Β’ του Ζαφειράκη την περίοδο των εορτών.

Η περιοδος των διακοπών των Χριστουγέννων ήταν μια ακόμη ευκαιρία για την ακαδημία χαντμπολ του Ζαφειράκη, να φέρει στην τροπαιοθήκη του πολυνίκη του συλλόγου της πόλης μας κι άλλα κύπελλα, από τουρνουά στα οποία συμμετείχε, κερδίζοντας εντυπώσεις και διακρίσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

            Οι μικροί χαντμπολίστες του Ζαφειράκη, μη γνωρίζοντας σε κανένα αγώνα του τουρνουά την ήττα, επικράτησαν των ομάδων του ΠΑΟΚ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Χ.Α.Ν.Θ., του Πανοράματος και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με τη σημαντική καθοδήγηση των προπονητών τους Πέτρου Ρότζιου και Βασίλη Μπόλα, ακόμη και στα παιχνίδια που οι μικροί μας αθλητές έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά και να μη χάσουν από κανένα τους αντίπαλο, συγκεντρώνοντας 10 βαθμούς στην τελική κατάταξη.

            Η διοργανώτρια ομάδα του τουρνουά ΑΕΠ Πανόραμα επεσήμανε με ανακοίνωση της την ποιότητα των ομάδων που αγωνίστηκαν και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία του αθλήματος στη Βόρεια Ελλάδα! Σίγουρο είναι ότι στη Νάουσα η παράδοση στο χάντμπολ, όσο υπάρχει όρεξη και επιτυχίες, θα συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμη!

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb