Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ίδρωσε» αλλά πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη η ΒΕΡΟΙΑ με 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας (Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα βαρύ θα λέγαμε, λόγω της βροχής αγωνιστικό χώρο, όπου δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών, διεξήχθη στο γήπεδο της Βέροιας ο αγώνας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις φάσεις αλλά τη «Βασίλισσα του Βορρά» να πετυχαίνει σπουδαία βαθμολογικά νίκη, μάλιστα την πρώτη της στη φετινή Super League2, με σκορ 1-0.

Ρεπορτάζ: Βοργιάδης Χρήστος

  

 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αλμωπό να απειλεί πρώτος , με σουτ έξω από την περιοχή στο 2ο λεπτό , αλλά η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Δύο σημαντικές φάσεις ακολούθησαν για τους φιλοξενούμενους , με την πρώτη να καταγράφεται στο 7Ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή από τον Μανωλάκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό πολύ καλό σουτ από τον Γιουκούδη και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

15 λεπτά αργότερα , και συγκεκριμένα στο 23’, πάλι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ και την εκτέλεση ακολούθησε κεφαλιά του Μανωλάκη η οποία βρήκε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Έπρεπε να περάσουν 33 ολόκληρα λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία της στα αντίπαλα καρέ η γηπεδούχος ΒΕΡΟΙΑ , με πολύ καλή γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι από τον Στίκα και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Φασίδης και την μπάλα να περνάει πάνω από τα σώματα των παικτών που σχημάτιζαν το τοίχος, αλλά ο βρισκόμενος σε καλή θέση τερματοφύλακας του Αλμωπού, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Ακολούθησε ένα σουτ για τον Αλμωπό στο 40ο λεπτό μέσα από την περιοχή από τον Παρασκευά, χωρίς να απειλήσει σοβαρά τον Παπαδόπουλο.

Στο 43ο λεπτό, σουτ έξω από την περιοχή από τον Μπελεβώνη η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ, όπου ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο μέρος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

2ο Ημίχρονο

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά και στο 48ο λεπτό κέρδισαν φάουλ, χωρίς όμως να το εκμεταλλευτούν.

Στο 55ο λεπτό , φάουλ από πλάγια θέση για τον Αλμωπό , κακή εκτέλεση από τον Έππα, έδιωξαν εύκολα οι αμυντικοί της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τριπλή αλλαγή για την ΒΕΡΟΙΑ στο 60ο λεπτό. Πέρασαν στο παιχνίδι οι Ντουμάνης, Ιωάννου και Μπλέτσας στις θέσεις των Ισαακίδη, Μπελεβώνη και Μούχαλη αντίστοιχα .

Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε ένα καλό σουτ από τον Μπούζα με τον DOKIC να πέφτει στην γωνία του και σώζει.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Μπλέτσα στο 67ο λεπτό για τη Βέροια , καθώς το σουτ που έπιασε από το ύψος της μικρής περιοχής, έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

75ο λεπτό ακόμη μία αλλαγή για τους γηπεδούχους, εισήλθε στον αγώνα ο Κατσούκης και αποχώρησε ο Παπαχρήστος.

Στο ίδιο λεπτό καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ορφανίδη λίγο πάνω από την εστία του Dokic.

Αλλαγές και για τον Αλμωπό Αριδαίας στο 76ο λεπτό, με τους Ασλαμπάλογλου και Πέλκα να μπαίνουν στο παιχνίδι στις θέσεις των Γιουκούδη και Κέρθι αντίστοιχα.

Στο 78ο λεπτό, φάουλ από τα πλάγια και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή για τους φιλοξενούμενους με εκτελεστή τον Μανωλάκη, και την μπάλα να φεύγει έξω από τα δοκάρια Παπαδόπουλου.

Τελευταίο δεκάλεπτο με τη ΒΕΡΟΙΑ να πιέζει περισσότερο για τη νίκη και στο 80ο λεπτό μετά από χτύπημα φάουλ από πλάγια με τον Μπουκουβάλα ο Φασίδη παρά του ότι βρίσκονταν σε καλή θέση δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά χάνοντας την ευκαιρία να γίνει απειλητικός για τον αντίπαλο τερματοφύλακα και την μπάλα να φεύγει παράλληλα από την εστία.

Η λύτρωση για τους παίκτες της Βασίλισσας ήρθε στο 84ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπουκουβάλας και εκτέλεσε με όμορφο τρόπο , εύστοχα ο Ορφανίδης γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αλμωπός Αριδαίας θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση πραγματοποίησε διπλή αλλαγή , περνώντας στον αγώνα τους Σουλιώτη και Γιαλαμούδη και αντικαθιστώντας τους Τσιμπούκα και Παρασκευά, ενώ αλλαγή έκανε και ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ , βάζοντας τον Μασούρα στη θέση του Ορφανίδη.

Δύο λεπτά πριν το 90ο , ο Μανωλάκης και πάλι για λογαριασμό των φιλοξενουμένων έπιασε ένα καλό σουτ το οποίο έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 89ο ακόμη μια αλλαγή πραγματοποίησε ο κόουτς των φιλοξενημένων, βάζοντας στη θέση του Έππα, τον Τσιπούρα.

Στο 92ο είχαμε μια πολύ επικίνδυνη φάση για τον μαχητικό Αλμωπό Αριδαίας, καθώς μετά από μπαλιά που δέχτηκε ο νεοεισερχόμενος Τσιπούρας στην πλάτη των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ, τσίμπησε όσο θα έπρεπε την μπάλα και έπεσε στο έδαφος , με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να τον προλαβαίνει και να βγαίνει η μπάλα κόρνερ , αλλά τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν έντονα, διαμαρτυρόμενοι για πέναλτι, με τον άρχοντα του αγώνα να δείχνει παίζεται και μετά από λίγο να σφυρίζει το τέλος της αναμέτρησης.

Γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με την πικρή γεύση της ήττας καθώς όπως φάνηκε άξιζαν κάτι παραπάνω.

Διαιτητής: ΣΤΡΑΤΟΥΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΕΒΡΟΥ) 

Βοηθός Α: ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΚΑΒΑΛΑΣ)

Βοηθός Β: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΡΑΚΗΣ)

4ος Διαιτητής: ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΘΡΑΚΗΣ)

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης , Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούγας, Ισαακίδης, Ορφανίδης, Φασίδης, Μπελεβώνης, Μπουκουβάλας.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας , Γιουκούδης, Πέττας, Έππας , Κέρθι , Κολλαράς, Σέχου, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Μανωλάκης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb