Ήττα του Ζαφειράκη Νάουσας από την ανώτερη ΑΕΚ παρά την καλή αγωνιστική εμφάνιση
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την ήττα με 21-30 γνώρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ. Από την αρχή του αγώνα, φάνηκε πως η αναμέτρηση δεν θα ήταν εύκολη για τον γηπεδούχο Ζαφειράκη, καθώς η ομάδα της ΑΕΚ “με το καλημέρα” έδειξε την ανωτερότητα της και ξέφυγε στο σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά (1-6 στο 5’), εκμεταλλευόμενη φυσικά και μερικά λάθη των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με την ΑΕΚ να χτίζει βαθμιαία μια ασφαλή διαφορά εις βάρος του Ζαφειράκη, οι αθλητές του οποίου ωστόσο δεν έπαψαν να παλεύουν για να μην ξεφύγει αυτή η διαφορά. Το ημίχρονο έληξε υπέρ της ΑΕΚ 9-16, όπως ήταν αναμενόμενο από τη διαφορά δυναμικότητας που παρουσίασαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ζαφειράκη είχαν βελτιωμένη εικόνα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ, παρά τις αξιέπαινες επιθετικές τους ενέργειες. Ο αγώνας έληξε 21-30, με νικήτρια την ομάδα της ΑΕΚ.
Η ήττα αυτή, ήταν “εντός προγράμματος” για την ομάδα της Νάουσας καθώς η ομάδα της ΑΕΚ, έχει τα τελευταία χρόνια μια αξιοζήλευτη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βρίσκεται φέτος, μόνη πρώτη, στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Handball Premier.
Επόμενος αγώνας για τον Ζαφειράκη, την Τετάρτη 30/11, κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στην Αθήνα.
Τα πεντάλεπτα: 1-5, 2-6, 2-9, 4-10, 7-13, 9-16 (ημιχρ.), 11-19, 11-20, 16-23, 20-27, 21-30 (τελικό).
Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Αθανασίου 1, Μπόλας 1, Κανιζάι 1, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 1, Θεοδωρόπουλος 2, Μπουμπουμέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 3, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 3, Τσατσάς, Δασκαλόπουλος, Λόλας 2.
ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 1, Ζίβκοβιτς 4, Μαντάλινιτς 5, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος 7, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 2, Άρσιτς, Καλόμοιρος, Σόκολιτς 1, Τσιτομπί 1, Λέμος 1, Κεδέρης 5.
Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης. Δίλεπτα: 1-9. Πέναλτι: 0/3-1/1.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δωρεά απινιδωτή στον Δήμο Βέροιας για το ΚΑΠΗ στο Βήμα Αποστόλου Παύλου, από τον Χορευτικό Όμιλο «Χοροθεραπεία»
- ΥΠΑΑΤ: Νέα ενίσχυση 26 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων λόγω ευλογιάς
- Με αποκλεισμό επ’ αόριστον και στα δύο ρεύματα για τα φορτηγά αποφάσισαν οι αγρότες στο μπλόκο του Προμαχώνα
- Από το Μπορντό στην Καλιφόρνια: 150.000 στρέμματα αμπελιών εκριζώθηκαν και το 20 έως 30% των σταφυλιών έμεινε στο αμπέλι στην Καλιφόρνια, "μια επώδυνη συγκομιδή"
- ΟΠΕΚΕΠΕ και παράνομες επιδοτήσεις στα Γιαννιτσά: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 54χρονος λογιστής