Εθνική ομάδα Ρωσίας σε Σερβία: «Καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο αδέρφια»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας ευχήθηκε στη Σερβία καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο οι «πλάβι» κάνουν πρεμιέρα απόψε (21:00) με αντίπαλο την -πέντε φορές πρωταθλήτρια κόσμου- Βραζιλία.
«Καλή τύχη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύουμε στην επιτυχία σας αδέρφια» έγραψε στους λογαριασμούς τους στα Mέσα Kοινωνικής Δικτύωσης η εθνική ομάδα της Ρωσίας, στην οποία δεν επετράπη να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά πλέι-οφ, λόγω του αποκλεισμού της από τη FIFA για την εισβολή στην Ουκρανία.
Στο στάδιο «Λουσάιλ», ορισμένοι οπαδοί της Σερβίας αναμένεται να κρατούν ρωσικές σημαίες.
Σερβία και Βραζιλία αναμετρήθηκαν για τελευταία φορά στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ του 2018, όπου οι Βραζιλιάνοι νίκησαν με σκορ 2-0, για να φτάσουν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ οι Σέρβοι έμειναν εκτός, ως τρίτοι στον 5ο όμιλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- «Διάλογος με την Παραγωγή»: Αύριο στις 10:00 η τρίτη συνάντηση στο ΥΠΑΑΤ
- Θανάσης Καββαδάς: «Το LEADER Αλιείας 2014-2020, ύψους 54,1 εκατ. ευρώ δεν αφορούσε αποκλειστικά τους αλιείς, αλλά και άλλες οικονομικές δραστηριότητες, με στόχο την τοπική ανάπτυξη»
- ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2027 οι βώλοι για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων για την ΕΑΕ 2026
- Η πορεία του ελαιολάδου σε κρίσιμη συνάντηση αγροτικών φορέων στην Ηλεία
- Πρώτο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν στη Βρετανία το γιαούρτι