Ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλτσμπουργκ με σκορ 3-1
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Την ήττα με 3-1 από τη Σάλτσμπουργκ γνώρισε ο Ολυμπιακός, στο τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 14΄, όταν το πρέσινγκ του Αγκιμπού Καμαρά οδήγησε σε λάθος και ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και σκόραρε με πλασέ.
Η Σάλτσμπουργκ «απάντησε» στο 22΄ με τον Σίμιτς και πήρε προβάδισμα στο 41΄ με τον 18χρονο Καμέρι. Ο Μασούρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 54΄ να φέρει το ματς στα ίσια και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα (δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες), με τους πρωταθλητές Αυστρίας να «σφραγίζουν» τη νίκη τους στο 80΄, με γκολ του Φερνάντο ντος Σάντος.
Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Βατσλίκ, Αβιλα, Παπασταθόπουλος (62΄ Μ. Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκ. Καμαρά (79΄ Καρβάλιο), Μασούρας (62΄ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79΄ Χασάν), Ελ Αραμπί (67΄ Αμπ. Καμαρά).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση για υποβολή ΑΤΑΚ έως 30 Σεπτεμβρίου
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στο "Βάραθρο του Χάρου" στον ορεινό όγκο του Γράμμου στην Καστοριά
- Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του 72χρονου στη Δάφνη Σκύδρας - Την Πέμπτη η απολογία του 76χρονου δράστη
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- Δήμος Βέροιας: Εγγραφές με Voucher για θέση σε Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς