Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (6/4) η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Τετάρτη (21/4) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τη Λαμία στις 19:00 στη «Λεωφόρο», ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 19:00 στην Τούμπα.
Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι η πρώτη κενή εβδομάδα χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Δικέφαλο του Βορρά» και αυτός είναι ο λόγος που η ΕΠΟ όρισε τότε την 1η αγωνιστική της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό
- Θεοδώρα Τζάκρη: «Ανάγκη αντιμετώπισης της ασθένειας της ξήρανσης των κλαδιών της ροδακινιάς με διαφάνεια, αμεροληψία κι αντικειμενικότητα»
- Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας: SISTERS – Η Τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων