Στην Αθήνα ο Κριχόβιακ για την ΑΕΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Νωρίτερα από το αναμενόμενο έφτασε στην Αθήνα ο Γκεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός άσος που συμφώνησε το Σάββατο να συνεχίσει στην ΑΕΚ έως το τέλος της σεζόν, βρήκε τρόπο να πετάξει από το Κράσνονταρ στη Μόσχα, από εκεί στην Κωνσταντινούπολη και να «πατήσει Αθήνα» μαζί με τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας.
Στο «Ελευθέρος Βενιζέλος» τον περίμεναν ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου για να ξεκινήσει η διαδικασία επισημοποίησης της απόκτησής του. Ο παίκτης θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για ξεκούραση αφού ταξίδευε συνολικά για πάνω από 24 ώρες. Αύριο θα ξεκινήσει από το πρωί εξετάσεις και θα ακολουθήσει όλη τη διαδικασία ώστε μέχρι το απόγευμα της Τρίτης να έχει ανακοινωθεί η συνεργασία.
Ο 32χρονος Πολωνός έχει μείνει -προσωρινά- ελεύθερος από τη Κράσνονταρ, λόγω ειδικής διάταξης της FIFA που αφορά τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Θα υπογράψει στην Ένωση για τους εναπομείναντες 9 αγώνες των play off και στη συνέχεια θα συζητήσει το ενδεχόμενο μονιμοποίησης της συνεργασίας, ανάλογα φυσικά με τις διεθνείς εξελίξεις, αφού έχει συμβόλαιο στην Κράσνονταρ έως το 2024.
Δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 5 Δεκεμβρίου 2021, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Άλλωστε, αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πότε καταβάλλεται η συνδεδεμένη ενίσχυση των Σπόρων προς Σπορά
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την καλλιέργεια του Αμπελιού
- Δυναμική παρουσία ελληνικών επιχειρήσεων στην Ισπανία – Ενισχύονται οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας–Ισπανίας
- Περιβάλλον & Διατροφή, όχι μόνο στις 5 Ιουνίου
- Δήμαρχος Βέροιας στα ΟΤΑ Panels της Attica Green Expo: «Ενίσχυση του ιστορικού, θρησκευτικού και περιβαλλοντικού μας πλούτου»